Jump to main content

Dormeo logo

Hoo-Hoo Emotivne Sovice

Игри

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Уживајте под топлото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на омилените игри.

Преземете

Забавувајте се со Хоо-Хоо Бувчињата со чувства кога и да посакате

Преземете ја боенката и забавувајте се

Запознајте ги бувчињата
3 во 1 играчка

Играјте и учете за семејните врски

Дизајнирани и развиение од тимот на Dormeo, Бувчињата со чувства се другарчиња кои ќе ги научат вашите деца дека врските во семејството се динамични и ќе им помогнат да ги разберат и изразат своите чувства. Тие се меки и едукативни играчки, топли ќебиња и меко перниче - сè во едно!

Играчка

Мека играчка достапна во две димензии - за големи и мали преграки!

Перница

Кога ќе го извадите ќебето, вашето Бувче ќе стане мека перница, совршена за кратки дремки и гушкања.

Ќебе

Топло изненадување сокриено во секое големо Бувче. Завиткајте се во ќебето секогаш кога ќе имате потреба од дополнителна удобност и топла прегратка.

Семејство бувчиња!

Мини Семејство бувчиња

Роденденски бувчиња

Мини Роденденски бувчиња

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница