Jump to main content
Ќерка бувче
Ќерка бувче
Запознајте го

Ќерка бувче

Ќерката бувче е секогаш расположена за пробување нови работи.

Ќерката бувче има најживописна фантазија во светот. Понекогаш, таа пее караоке, замислувајќи дека е во музички спот, а понекогаш скока на трамполина, замислувајќи дека е астронаут. Таа обожава ролерки, да чита книги, да скока во базен и да јаде сладолед. Таа го учи своето братче на таен знаковен јазик, кој само тие го разбираат и ужива во доцните вечерни разговори со него, во нивната соба, додека мама и тато бувче мислат дека тие спијат.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница