Jump to main content
А, Б, В и 1,2,3
А, Б, В и 1,2,3
Запознајте го

А, Б, В и 1,2,3

Бувчињата за учење А,Б,В и 1,2,3 ви помагаат полесно да ги научите азбуката, броевите и како да кажете точно време, на забавен начин.

1,2,3 бувчето има часовник на стомачето и две стрелки, кои можете да ги движите, за да научите да го кажувате времето. Ова бувче е идеално друштво, со кое ќе научите многу нови работи и ќе имате одлична дружба, истовремено. А,Б,В бувчето носи капа, држи книга и ја има азбуката на неговото стомаче, заедно со тајно џепче, во кое се кријат слатки задоволства. Ова бувче, ќе ви помогне да го претворите учењето во игра и забава.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница