Jump to main content
Баба бувче
Баба бувче
Запознајте го

Баба бувче

Бабата бувче ќе ве научи дека животот е поубав кога имате семејство со кое ќе ги создадете најубавите спомени.

Бабата бувче сака да им чита приказни на нејзините внуци додека седат покрај неа. Исто така, таа сака да ги разгледува семејните албуми со фотографии и ужива во пеење и танцување додека пече колачиња, а потоа, да ги јаде додека го гледа зајдисонцето. Таа секогаш ја нуди својата поддршка и совет на малите бувчиња, ја нуди својата прегратка и им ги брише солзите. Таа знае дека да се биде силен значи и да се има отворено срце и да се биде ранлив.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница