Jump to main content
Дедо бувче
Дедо бувче
Запознајте го

Дедо бувче

Дедото бувче е некого на кого секогаш можете да се потпрете и на кого ќе му се восхитувате без разлика на вашите години.

Дедото бувче е како најдобриот наставник по историја, бидејќи го пренесува своето знаење за животот. Сака крстозбори, сложувачки и градење предмети од почеток, ги кажува најсмешните шеги, покажува игри и трикови со карти и најновата музика, иако всушност тоа е стара музика. Децата му ги кажуваат сите тајни, бидејќи тој никогаш нема да ги каже или да се смее на нив.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница