Jump to main content
Мајка бувче
Мајка бувче
Запознајте го

Мајка бувче

Таа ги учи децата за тоа што е правилно и погрешно и ги дава најдобрите прегратки и бакнежи, посебно кога децата ќе ги изгребат своите коленца, играјќи надвор.

Мајката бувче сака да го уредува домот, да оди во шопинг, да танцува и гледа романтични филмови и најгласно се смее, кога пријателите ѝ доаѓаат на кафе. Таа е многу горда на постигнувањата на своите бувчиња и секогаш ги охрабрува да ги прават работите кои ги сакаат, независно дали е тоа играње фубал или свирење тапани. Таа е нивна најголема обожавателка и ги инспирира да го живеат нивниот живот од соништата.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница