Jump to main content
Син бувче
Син бувче
Запознајте го

Син бувче

Синот бувче е секогаш расположен за игра, посебно ако тоа вклучува малку валкање.

Синот бувче ги сака сите спортови на отворено, безопасни шеги и сака да си игра по цел ден. Тој има будалеста смисла за хумор и полн е со позитивна енергија, развеселувајќи ги сите околу себе. Тој ја учи својата сестра да се залага за себе и истовремено е нејзин позитивен пример и поддржувач. Тој секогаш ќе ја слуша, без да ѝ суди, а таа секогаш може да биде сигурна дека, во него, има најдобар другар во животот.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница