Jump to main content
Татко бувче
Татко бувче
Запознајте го

Татко бувче

Таткото бувче нè учи да го живееме живото како една голема авантура.

Таткото бувче сака да пешачи, да игра тенис и да поправа работи во својата гаража. Тој ги учи децата како да возат велосипед, да се качуваат на највисоките дрвја и да пливаат во најдлабоките мориња. Тој, исто така, знае дека малите бувчиња учат и растат, преку нивните грешки и дека тој ќе биде тука да ги заштити, во нивните обиди и неуспеси. Тој ги воспитува да станат и да се исправат, независно колку пати паднале. Тој, исто така, секогаш внимава на малите бувчиња, ги заштитува од опасности, но и ги охрабрува да бидат независни, силни и самоуверени.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница