Jump to main content
Merry и Jolly
Merry и Jolly
Запознајте го

Merry и Jolly

Вујкото Jolly и тетката Merry се забавни и смешни и секогаш носат најголема радост за време на празниците

Вујко Jolly ужива да ги гледа старите Божиќни филмови, да лета низ соседството, загледан во украсните светилки и да пее божиќни песни. Тој исто така ужива во домашните колачиња и во правењето снежни бувчиња, со моркови нaместо клунови. И покрај тоа што секогаш носи многу подароци за целото семејство, неговиот најголем подарок е бесценет - неговото гласно и весело смеење. Тетка Merry ужива да ги штипка детските обравчиња, да ѝ помага на мајката бувче во подготовка на вкусна храна, да ја украсува елката со бонбони и да направи илјадници фотографии од сè и сешто. И секоја година го носи минатогодишниот божиќен албум, за да ни го покаже. Таа секогаш смислува нови игри, кои стануваат семејна традиција - оваа година, ќе организира караоке вечер, бидејќи обожава да пее новогодишни песни повеќе од сè на свет.

Играјте со Хоо-Хоо Бувчињата!

Игри

Покријте со најтоплото Хоо-Хоо ќебенце и забавувајте се со играње на вашите омилени игри.

  • Хоо-Хоо Бувчињата со чувства ќе станат најомиленото меко другарче на вашето дете. Тоа ќе му понуди утеха и мекост, секогаш кога ќе го прегрнат.
  • Бувчињата ја охрабруваат креативната игра, што им помага на децата да научат да решаваат проблеми и да носат одлуки.
  • Тие ги учат децата за чувствата и ги охрабруваат да ги изразат на безбеден и забавен начин.
Играчка! + Перница! + Ќебе!

Каде да ги купите?

Нашите бувчиња го чекаат вашиот повик.

Нарачајте онлајн! Еден клик ве дели од вашето бувче.

Најдете ја најблиската продавница